EPC Power

EPC Project Support biedt medewerkers met ambitie doorgroeimogelijkheden. Zo investeren wij veel in de kennis van onze medewerkers door interne opleidingen en trainingen. Tevens bieden wij de mogelijkheid voor het volgen van externe opleidingen en cursussen. Voor onze medewerkers bestaat er de mogelijkheid om door te stromen naar advies en projectmanagement functies bij andere onderdelen van de EPC Groep.

 

EPC Project Support houdt zich bezig met de volgende disciplines:

 

  • Process
  • Piping & Layout
  • Mechanical
  • Civil
  • Instrumentation
  • Electrical
  • Process Control

 

Vanaf het eerste contact zullen wij met u alle zaken in goed vertrouwen bespreken in een persoonlijk onderhoud. De door u aangeleverde persoonlijke informatie behandelen wij zorgvuldig.

 

Tijdens het gesprek zullen alle details, zoals de concrete aanvraag van onze opdrachtgever en uw toekomstperspectieven, met u worden besproken. De achterliggende gedachte hiervan is om nader kennis met elkaar te maken en om te kijken of er een match is tussen u en de opdrachtgever. Als de match er is zorgen wij, met uw toestemming, ervoor dat u wordt voorgesteld bij onze opdrachtgever. Tevens zorgen wij ervoor dat u niet onvoorbereid de procedure ingaat.

 

Zodra vanuit de opdrachtgever een "GO" wordt gegeven voor de sollicitatieprocedure, zal u intensief worden begeleid tot en met de gesprekken met onze opdrachtgever. Na een succesvol doorlopen sollicitatie procedure evalueren wij met regelmaat uw samenwerking met de opdrachtgever om te kijken of alles naar wens gaat. Daarnaast begeleiden en ondersteunen wij u om uw carrière verder te ontwikkelen. Zo werken wij aan een succesvolle werkrelatie met onze medewerkers.

 

Op EPC Project Support kunt u rekenen!

 

 

 

EPC Project Support is VCA* en ISO 9001:2008 gecertificeerd.